top of page

8-ugers kursus i Mindful Self-Compassion

fra selvkritik til selvværd

Lær at forebygge og håndtere mental og følelsesmæssig stress. 
Kurset er udsolgt

 

 

Har du allerede deltaget i et 8-ugers Mindful Self-Compassion kursus og gerne vil vedligeholde metoderne, kan du gøre dette ved dette 4-ugers  opfølgningsforløb

8-ugers kurset tilbydes også online

Mindfulness kursus i Aarhus

På dette kursus lærer du:

Hvordan du kan håndterer stress – både privat og på arbejdspladsen.

At fremme følelsesmæssig trivsel og robusthed.

 

At have en velfungerende og sund relation til dig selv og andre.

 

At styrke din evne til at håndtere svære situationer i hverdag

speckle mesh LIM_edited.jpg

Om kurset

Når vi oplever og konfronteres med ubehag og lidelse, f.eks. angst, vrede, tab og sorg, stress, smerte og forvirring, vil vi spontant forsøge at undgå disse følelser, skubbe dem væk eller flygte fra dem. I Mindfulness vender vi opmærksomheden mod tanker, følelser og kropsfornemmelser, og prøver i stedet at møde disse tilstande med nærvær, åbenhed og nysgerrighed.

Self-Compassion kan oversættes med selvmedfølelse, og metoderne i Self-Compassion handler om at lære at udvise medfølelse overfor sig selv i de situationer i livet, hvor du oplever stress, føler dig sårbar, utilstrækkelig, oplever sorg eller smerte.

Gennem Mindful Self-Compassion arbejder du med at møde dig selv med venlighed, medfølelse, omsorg og forståelse. Du lærer med andre ord at behandle dig selv på samme venlige og omsorgsfulde måde, som du vil behandle en god ven, og dermed bliver du bedre til at berolige og trøste dig selv, når du har det svært.

I Mindful Self-Compassion programmet arbejder vi med at fremme og udvikle en venlig og medfølende indre stemme i stedet for den kritiske og fordømmende.

Life In Motion, Mindfulness i Aarhus, tilbyder 8-ugers kursus i Mindful Self-Compassion.

På dette kursus vil du lære nye redskaber til forebyggelse og håndtering af stress i hverdagen og på arbejdspladsen. Mindful Self-Compassion (MSC) er et evidens- og forskningsbaseret  kompetenceudviklingsforløb, der kombinerer de virksomme elementer fra Mindfulness og Self-Compassion, og dermed tages et vigtigt skridt til stresshåndtering samt til større følelsesmæssig robusthed, fleksibilitet, indre styrke og modstandskraft.

Dette 8-ugers Mindful Self-Compassion forløb er udviklet af psykologerne Kristin Neff og Christopher Germer.

​Du skal være indstillet på, i større og mindre grupper, at udveksle oplevelser og erfaringer relateret til øvelserne med de øvrige deltagere.

Du vil få små øvelser, du kan udføre mellem kursusgangene, som hjælper til at integrere Mindful Self-Compassion i hverdagen, og du vil modtage lydfiler med meditationsøvelser og opfølgende mails.

Kurset udbydes af Anne Marie Beck, der er en erfaren underviser og uddannet MSC-instruktør hos psykologerne Kristin Neff og Christopher Germer.

Pris: 

4200 kr.*

Inkluderet i prisen er 

  • 8 x undervisning fra kl. 17-19.30

  • 1 Halvdags fordybelsesretreat

  • Lydfiler

  • Undervisningsmateriale

Rabat:
Hvis du er studerende, arbejdsledig eller tidligere kursist, er det muligt at deltage på kurset med 10 % rabat.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

* Det er muligt at dele beløbet op i to rater. 

Meditation under 8-ugers Mindful Self-Compassion forløb i Aarhus

eller på tlf. 28707648

Mindful Self-Compassion indeholder tre grundlæggende elementer:
Venlighed

Som en bærende del af hele kurset og stresshåndteringen er det vigtigt at opnå kompetencer i at pleje sig selv ved at udvise samme venlighed, overbærenhed og medfølelse, som du gør over for andre. Du lærer at håndtere stress med selvmedfølelse.

Fælles medmenneskelighed

Kærlighed og medgang er en grundlæggende præmis i vores eksistens og i livet. Det samme gør sig gældende for smerte og sårbarhed. Både kærlighed og sårbarhed påvirker os og går ofte også hånd i hånd. En del af udviklingen er erkendelsen af, at særligt de ting, der påfører os smerte og sorg, er uundgåelige, og at følelserne er lige så normale og legitime som glæde og vrede. Selve erkendelsen er en vigtig proces og er vigtig for forståelsen af Self-Compassion-metoden, der tager udgangspunkt i, at vi alle har udfordringer af forskellig karakter, og at det er okay at livet opleves at være svært i perioder.

Mindfulness

Mindfulness er hjertet i arbejdet med Self-Compassion-metoden. Det handler om at være i stand til at være opmærksomt tilstede med tanker og følelser og omfavne disse uden at være vurderende og fordømmende.

Amalie AM sort hvid_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Hvem kan deltage?

Kurset er for alle, uanset erfaring.


Er du i tvivl om, hvorvidt et Mindful Self-Compassion-kursus er det rette for dig, så send en mail, ellers du kan læse om, hvad andre har fået ud af det her.


Er du professionel sundhedsfaglig, er dette kursus hos Life in Motion adgangsgivende til

MSC-instruktøruddannelsen.

For mere information om MSC-uddannelsen, kan du læse videre på www.centerformsc.org


bottom of page