Mindful Self-Compassion Urban Retreat

 

Et Intensivt Weekend Retreat i København d 9.-10. oktober

I Mindful Self-Compassion kombineres de virksomme elementer fra Mindfulness og Self-Compassion. Dermed tages et vigtigt skridt på vejen til større følelsesmæssig robusthed og modstandskraft.

 

I Mindfulness vendes opmærksomheden indad, og vi orienterer os mod tanker, følelser og fornemmelser i kroppen. Når vi oplever og konfronteres med ubehag og lidelse f.eks. angst, vrede, depression, sorg, stress, smerte, utilstrækkelighed og forvirring, prøver vi at møde disse tilstande med nærvær, åbenhed og nysgerrighed, i stedet for at forsøge at undgå dem, skubbe dem væk eller flygte fra dem.

 

I Self-Compassion møder vi det svære, ubehagelige og lidelsesfulde i livet med venlighed, medfølelse, omsorg og forståelse. Dermed bliver vi bedre til at berolige og trøste os selv når vi har det svært.

 

Mindful Self-Compassion kan læres af alle. Det er en øvelse i at møde os selv med venlighed og medfølelse, særligt når vi har det svært og lider. I Mindful Self-Compassion ønsker vi at fremme og udvikle en venlig og medfølende indre stemme fremfor en kritisk og fordømmende.

 

De fleste af os har medfølelse, når en god ven har det svært. Hvordan ville det være selv at modtage den samme venlige opmærksomhed når vi allermest behøver det? det eneste det kræver er at vi retter opmærksomheden mod os selv – i en erkendelse af at vi også har ret til at modtage medfølelse fra os selv og andre.

Effekt:

Forskningen viser at Self- Compassion (selvmedfølelse) forøger den fysiske sundhed og velvære. Self- Compassion skaber større glæde, energi og tilfredshed samtidig med at den reducerer og forebygger stress, angst og depression. Kombinationen af Mindfulness og Self-Compassion fører til mere lethed og større trivsel i hverdagen.

 

Form:

Programmet består af små teoretiske oplæg, øvelser i mindre grupper, dialog i gruppen, reflektionsøvelser, erfaringsudveksling, guidede meditationer og blid yoga. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med meditation eller yoga for at kunne deltage i programmet.

                   

Indhold:

Ønsker du at opbygge styrke og mentale ressourcer. Har du brug for mere nærvær, fokus, fordybelse, et positivt selvbillede, ro i sindet samt mere energi, livsmod og livsglæde.  Ønsker du i højere grad at kunne møde dig selv med medfølelse og venlighed fremfor selvkritik, så er dette program måske noget for dig. Du vil lære teknikker og metoder til at forstå, mærke og håndtere vanskelige følelser (f.eks. sorg, angst, vrede, skam mm) og vanskelige relationer. Vi vil i programmet også arbejde med livsværdier og med at fremme og udvikle de gode ting i livet som: taknemmelighed, anerkendelse og påskønnelse.

Undervisere:
Psykolog MSC instruktør Per Henriksen og  MSC og Mindfulness instruktør Anne Marie Beck

Pris & Praktisk:

Deltagelse i Mindful-Self-Compassion programmet koster 2.500 kr. inkl. materialer, let forplejning og fri adgang til guidede meditationer.

 

Retreatet afholdes på Psykologcenteret Trekanten Vester Voldgade 111. 3.th 1361 København K.

 

Datoer og Tidspunkter:

Weekend retreatet afholdes den 9.-10. 2021. Vi mødes lørdag fra 9.00 til 16.30 og søndag fra 9.30 til 15.30.

Tilmelding til:

Per Henriksen på ph@trekanten.dk

Mobil: 23 95 88 91.

Awakening Joy og Mindful Self-Compassion workshop i Aarhus d. 13/11.

Awakening Joy og Mindful Self-Compassion er to anerkendte internationale programmer der er designet til at vække glæde, trivsel og selvomsorg.

På dagen vil vi arbejde med forskellige temaer, meditationer og reflektioner der alle træner sindet mod mere medfølelse og giver dybere indsigt.  Du vil også komme til at stifte bekendtskab med nogle af de ti områder, fra Awakening Joy som kan øge dit generelle velvære i livet.

Undervisere Dorte Olivarius Koustrup og Anne Marie Beck:
Mere information om Dorte her Mind The Busy Mind

Pris for deltagelse i workshop 995,00 kr.
Prisen indbefatter snack og te.

 

Dato: lørdag d. 13/11 kl 9.00 - 16.00
Workshoppen afholdes ved Specular, Trøjborgvej 2 D,

8200 Aarhus N.
Tilmeldig ved Dorte dorte@mindthebusymind.dk
Klik her for mere information

 


Yoga og mindfulness - et urbant weekend retreat i Aarhus 30.-31.10.


Dette weekend retreat udbydes i samarbejde med yogalærer Mai Nichol.
Mere indfomation på vej.

 

meditation_lines_487-bw.jpg
doko_billede.webp
AMB-5 close up 2.jpg