Retreats

SILENT RETREAT EFTERÅR 2019

 

Lørdag og søndag d. 16./17. november kl 9-16 hos Heart of Yoga, Viborgvej, Aarhus.

Ved yogalærer og fysioterapeut Mai Nichol og mindfulnessinstruktør Anne Marie Beck

 

Dette town-retreat er for alle, der har lidt eller nogen erfaring med meditation, eller har gennemført et Mindful Self-Compassion/mindfulness kursus. 

Retreatet er 2 -dage med undervisning, hvor du guides i en blanding af yoga, self-compassionøvelser og mindfulnessmeditationer. 

Du vil i løbet af weekenden blive inviteret til at gå dybere i din praksis og bringe udfordringer og problemstillinger af følelsesmæssig karakter ind i øvelserne, så du øver dig i at integrere teknikkerne/meditationerne. 

Begge dage starter med yoga for at bringe mere ro, afspænding og grounding ind i kroppen. Alle kan deltage og der veksles mellem restorative/yin øvelser og en mere dynamisk yoga.

Vi åbner retreatet kl. 9 med en kort introduktion til weekenden, og herefter træder vi ind i stilheden, som holdes også i pauser og ved fælles spisning. Stilheden holdes indtil søndag kl 15.30, hvorefter der er mulighed for reflektion og feedback relateret til retreatet.

Det anbefales at medbringe løst, behageligt tøj, som du føler dig godt tilpas i, samt evt en notesbog til reflektioner.

 

Pris: 900,00 kr. inkl undervisning, en guidet meditation og yoga sekvens til hjemmebrug, samt kaffe og the + snacks.

Du medbringer selv din frokost.

 

Yogaskolen på Viborgvej har alt i form af yogamåtter, blokke, pøller og tæpper, men du er velkommen til at medbringe eget, hvis du foretrækker det.

 

Tilmelding: Kontakt Life in Motion 

Et halvdags stilhedsretreat med mindfulness og self-compassion

lørdag d.14.marts 2020

 

At tilbringe en halv dag i stilhed med guidede meditationer giver mulighed for at komme hjem til kroppen, at give dig selv indre næring og at lade stilheden finde plads i både krop og sind. 

 

Retreatet er en invitation ind i at undersøge, hvordan det er at fylde dit sind og krop fuldt ud med opmærksomhed og medfølelse. Det gør vi ved at se, opleve og observere, hvad der opstår i os, og give og respondere med kærlig og venlig omsorg.  Forbindelsen mellem krop og sind kan medvirke til at vi bedst træffer beslutninger, som bidrager til større balance mellem vores indre og ydre liv. 

Meditationerne vil vare 20-30 minutter. Vi vil bl.a. praktisere de tre kernemeditationer i MSC programmet – kærligt åndedræt, kærlig-venlighed til os selv, og at give og modtage medfølelse. 

Retreatet henvender sig til tidligere MSC-kursister og andre med indgående erfaring med mindfulness, Self-Compassion og meditation.

Dato: 
14.3.2020 kl. 9.00 – 13.00

Adresse:
Specular

Trøjborgvej 2 D

8200 Aarhus N
 

Pris: 
550,00 kr inklusiv te og snack


Tilmelding: 
Anne Marie Beck på telefon nr 28 707 647 eller Kontakt Life in Motion

5-dages yoga og Mindful Self-Compassion retreat i Spanien i september 2020

Tag med mindfulness-instruktør Anne Marie Beck, yogalærer/fysioterapeut Mai Nichol og iværksætter Franka Abrahamsen på et 5-dages yoga og mindful self-compassion retreat for kvinder uden for Girona i nordspanien i september 2020.

Mindful Self-Compassion betyder, at vi bliver gode til at behandle os selv på samme måde, som vi behandler de mennesker, vi holder allermest af. 
På retreatet præsenteres du for Mindful Self-compassion teknikker udviklet af Kristin Neff og Christopher Germer i et evidensbaseret program, som kan implementeres med det samme, og du får rig lejlighed til at fordybe dig i og reflektere over teknikkerne. 
Retreatet ligger i et naturskønt område med mulighed for vandreture, ro og afslapning. 
Der er dagligt guidede meditationer og yoga, og der vil være mulighed for massagebehandlinger af dansk kvindelig massør. Alt dette samles af sund vegetarisk mad lavet i eget køkken og samvær med andre kvinder.

 

Retreatet er ikke en wellnesstur, men en arbejds-og fordybelsestur, hvor vi, med stilhed, ro og respekt for hinanden, har mulighed for at koble helt ud af hverdagen og få ro på vores indre arbejdsprocesser. Det forventes, at du kan tage vare på dine egne processer, og at du kan deltage i fysiske aktiviteter, hvor lange stræk og meditation i siddende stillinger er en del af programmet.

Antal deltagere: max 10
Overnatning i delt dobbeltværelse
Pris: 5.000,00 kr.
Inkluderet er kost, logi og transport i Spanien.
Massagebehandlinger kan tilkøbes
Prisen er ex. fly til Girona, som kan købes for omkring 6-800 kroner retur fra Billund og København.

 

Anne Marie Beck er en erfaren Mindfulness instruktør i Mindfulness Baseret Stress Reduktion, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi og Mindful Self-Compassion og har mediteret siden 1992. Uddannet ved bl.a Jon Kabat-Zinn, Mark Williams og Kristin Neff. Ejer af Life in Motion, Mindfulness i Aarhus siden 2004.
 

Mai Nichol har praktiseret yoga siden 2000 og er uddannet yogalærer (Tyskland og USA) og siden som fysioterapeut i 2015. Hun har siden 2008 haft et samarbejde med Anne Marie Beck på MBSR 8-ugers kurser og Silent Retreat-dage ifm disse. 
Mai’s undervisning er fokuseret på at skabe forankring og energiflow i kroppen gennem det dybe åndedræt og alignment gennem yogastillinger. Opmærksomhed bringes herved på de områder i kroppen, hvor vi oplever spændinger, eller er fastlåste og der arbejdes bevidst, mindfully med at tilføre ny energi og løsne gamle bevægemønstre, som ikke længere tjener os.

 

Franka Abrahamsen er iværksætter og entrepreneur, ejer af firmaet Creative Lineup, som gennem de sidste 10 år har stået for store events i Danmark. På retreatet står hun for al praktik og logistik omkring opholdet og hun er desuden vores vegetariske kok, som forkæler os undervejs på rejsen.

 

Ønsker du en plads på retreatet så, skriv til franka@creativelineup.dk,  hvorefter du vil få flere informationer om indbetaling af depositum og ophold.

logo-2015.png

© 2019 Life in Motion. Tel. (+45) 28 70 76 47 - beck@lifeinmotion.dk