meditation_lines_487-bw.jpg

Byd foråret velkommen med   yoga, mindfulness og meditation
En-dags stilhedsretreat i Aarhus i september

Temaet for forårets retreat er brahma viharas, de fire hjertekvaliteter; venlighed, compassion, glæde og sindsro.  For os selv, og for andre.


Du vil få forståelse for kvaliteten af at bringe bevidst opmærksomhed på hjertets kvaliteter og redskaber til at integrere dem i dit daglige liv.

Det gør vi i stilhed og gennem en blanding af yoga til at styrke kvaliteten af at hvile i kroppen, samt meditationer (siddende og gående) og reflektioner. Alt sammen naturligvis guidet, og du får en optagelse af meditation og en yogasekvens til at bruge hjemme


Retretet udbydes i samarbejde med yogalærer Mai Nichol. Retreatet henvender sig til alle, dog bedst hvis du har lidt erfaring med både yoga og meditation.

Dato: Søndag 27. marts.
 

Tid:  9.00 – 16.00
 

Pris: 600 kr. og inkludere te og snacks. Frokost medbringer du selv.

Tilmelding til et-dags retreatet her
 

Sted: Æskens Baggård. Otto Ruds Gade 94, gennem gården. 8200 Aarhus N

 

Halvdags mindful self-compassion stilhedsretreat -dato på vej

Dette retreat og fordybelsesdag er for tidligere kursister og andre med MSC erfaring og compassion træning.

Dato:

kl 9.00 - 13.00
 

Sted:
Spekular
Trøjborgvej 2D,
8200 Aarhus N

 

Pris:
500,00 kr inklusiv te og snack


 

Mindful Self-Compassion Urban Retreat

Et Intensivt Weekend Retreat i København

21.-22. maj
 

I mindful self-compassion kombineres de virksomme elementer fra mindfulness og self-compassion. Dermed tages et vigtigt skridt på vejen til større følelsesmæssig robusthed og modstandskraft.

 

I mindfulness vendes opmærksomheden indad, og vi orienterer os mod tanker, følelser og fornemmelser i kroppen. Når vi oplever og konfronteres med ubehag og lidelse f.eks. angst, vrede, depression, sorg, stress, smerte, utilstrækkelighed og forvirring, prøver vi at møde disse tilstande med nærvær, åbenhed og nysgerrighed, i stedet for at forsøge at undgå dem, skubbe dem væk eller flygte fra dem.

 

I self-compassion møder vi det svære, ubehagelige og lidelsesfulde i livet med venlighed, medfølelse, omsorg og forståelse. Dermed bliver vi bedre til at berolige og trøste os selv når vi har det svært.

 

Mindful self-compassion kan læres af alle. Det er en øvelse i at møde os selv med venlighed og medfølelse, særligt når vi har det svært og lider. I mindful self-compassion ønsker vi at fremme og udvikle en venlig og medfølende indre stemme fremfor en kritisk og fordømmende.

Effekt:

Forskningen viser at self-compassion (selvmedfølelse) forøger den fysiske sundhed og velvære. Self- compassion skaber større glæde, energi og tilfredshed samtidig med at den reducerer og forebygger stress, angst og depression. Kombinationen af mindfulness og self-compassion fører til mere lethed og større trivsel i hverdagen.

 

Form:

Programmet består af små teoretiske oplæg, øvelser i mindre grupper, dialog i gruppen, reflektionsøvelser, erfaringsudveksling, guidede meditationer og blid yoga. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med meditation eller yoga for at kunne deltage i programmet.

                   

Indhold:

Ønsker du at opbygge styrke og mentale ressourcer. Har du brug for mere nærvær, fokus, fordybelse, et positivt selvbillede, ro i sindet samt mere energi, livsmod og livsglæde.  Ønsker du i højere grad at kunne møde dig selv med medfølelse og venlighed fremfor selvkritik, så er dette program måske noget for dig. Du vil lære teknikker og metoder til at forstå, mærke og håndtere vanskelige følelser (f.eks. sorg, angst, vrede, skam mm) og vanskelige relationer. Vi vil i programmet også arbejde med livsværdier og med at fremme og udvikle de gode ting i livet som: taknemmelighed, anerkendelse og påskønnelse.

Undervisere:
Psykolog MSC instruktør Per Henriksen og  MSC og Mindfulness instruktør Anne Marie Beck

Pris & Praktisk:

Deltagelse i mindful self-compassion programmet koster 2.500 kr. inkl. materialer, let forplejning og fri adgang til guidede meditationer.

 

Retreatet afholdes på Psykologcenteret Trekanten Vester Voldgade 111. 3.th 1361 København K.

 

Datoer og Tidspunkter:

Weekend retreatet afholdes 21.-22. maj 2022.
Lørdag fra 9.00 til 16.30 og søndag fra 9.30 til 15.30.

Tilmelding til:

Per Henriksen på ph@trekanten.dk

Mobil: 23 95 88 91.