top of page
Life in Motion gradient background_edited.jpg

1-dags stilhedsretreat med temaet Joy.

Søndag d. 22.9. 2024
” When there is appreciation Joy is born,

When joy is born the body calms,

When the body calms – the mind is happy,

When the mind is happy, attention gathers.”

Udsolgt

Praktisk information

En  dag med selvomsorg, fordybelse og stilhed.

Bæredygtighed mentalt og fysisk handler om at have redskaber til et dagligt ’reset’, når vi har været feks mentalt udfordret, haft travlt, har siddet forkert – altså når hverdagen og livet har bragt os lidt væk fra midterlinjen – som livet gør. 

Balance handler om at bringe praksis ned på jorden, så energien i krop og sind flyder bedst og vi kan bevæge os med optimale og intelligente bevægemønstre. Ro og fornemmelsen af indre balance er grundlag for at naturlig glæde og energi.
Dette retreat  med mindfulness meditation og yoga kan bringe mere ro i en travl hverdag med mange gøremål.

Retreatet foregår i stilhed, som introduceres ved ankomsten og fortsætter frem til kl. 15.15 hvorefter vi bryder stilheden og sammen reflekterer over dagen.
Programmet består af siddende og gående meditationer og øvelser, samt to yoga sekvenser, som har fokus at vække de understimulerede muskler øvelser, samt dyb afspænding. Alle sessioner er guidede, så du kan trygt kan læne dig ind i processen.

Der er indlagt pauser undervejs med forfriskninger, og din medbragte frokost midt på dagen. Alt foregår i stilhed og ro. 

Dagen ledes af to erfarende undervisere mindfulness-instruktør Anne Marie Beck og fysioterapeut og yogalærer Mai Nichol
Pris: 

850,- kr. inkl. snacks og te.

Tilmelding til retreatet er bindende. Hvis du melder fra, retunerer vi ikke kursusgebyret, du er dog velkommen til at give din plads videre til en anden person.

 

Adresse

Dansk Akademi for Kropsterapi
Elkjærvej 36
8230 Åbyhøj

En gruppe af mennesker i liggende meditation
bottom of page