Mindful Self-Compassion Town Retreat

 

Et Intensivt Weekend Retreat i København d. 10.- 11.4. 2021 ved Anne Marie Beck & Per Henriksen.

Mindful Self-Compassion kombineres de virksomme elementer fra Mindfulness og Self-Compassion. Dermed tages et vigtigt skridt på vejen til større følelsesmæssig robusthed og modstandskraft.

 

I Mindfulness vendes opmærksomheden indad, og vi orienterer os mod tanker, følelser og fornemmelser i kroppen. Når vi oplever og konfronteres med ubehag og lidelse f.eks. angst, vrede, depression, sorg, stress, smerte, utilstrækkelighed og forvirring, prøver vi at møde disse tilstande med nærvær, åbenhed og nysgerrighed, i stedet for at forsøge at undgå dem, skubbe dem væk eller flygte fra dem.

 

I Self-Compassion møder vi det svære, ubehagelige og lidelsesfulde i livet med venlighed, medfølelse, omsorg og forståelse. Dermed bliver vi bedre til at berolige og trøste os selv når vi har det svært.

 

Mindful Self-Compassion kan læres af alle. Det er en øvelse i at møde os selv med venlighed og medfølelse, særligt når vi har det svært og lider. I Mindful Self-Compassion ønsker vi at fremme og udvikle en venlig og medfølende indre stemme fremfor en kritisk og fordømmende.

 

De fleste af os har medfølelse, når en god ven har det svært. Hvordan ville det være selv at modtage den samme venlige opmærksomhed når vi allermest behøver det? det eneste det kræver er at vi retter opmærksomheden mod os selv – i en erkendelse af at vi også har ret til at modtage medfølelse fra os selv og andre.

Mindful Self-Compassion (MSC) er et evidensbaseres træningsprogram udviklet af psykologerne Kristin Neff og Christopher Germer.

Effekt:

Forskningen viser at Self- Compassion (selvmedfølelse) forøger den fysiske sundhed og velvære. Self- Compassion skaber større glæde, energi og tilfredshed samtidig med at den reducerer og forebygger stress, angst og depression. Kombinationen af Mindfulness og Self-Compassion fører til mere lethed og større trivsel i hverdagen.

 

Form:

Programmet består af små teoretiske oplæg, øvelser i mindre grupper, dialog i gruppen, reflektionsøvelser, erfaringsudveksling, guidede meditationer og blid yoga. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med meditation eller yoga for at kunne deltage i programmet.

                   

Indhold:

Ønsker du at opbygge styrke og mentale ressourcer. Har du brug for mere nærvær, fokus, fordybelse, et positivt selvbillede, ro i sindet samt mere energi, livsmod og livsglæde.  Ønsker du i højere grad at kunne møde dig selv med medfølelse og venlighed fremfor selvkritik, så er dette program måske noget for dig. Du vil lære teknikker og metoder til at forstå, mærke og håndtere vanskelige følelser (f.eks. sorg, angst, vrede, skam mm) og vanskelige relationer. Vi vil i programmet også arbejde med livsværdier og med at fremme og udvikle de gode ting i livet som: taknemmelighed, anerkendelse og påskønnelse.

Pris & Praktisk:

Deltagelse i Mindful-Self-Compassion programmet koster 2.500 kr. inkl. materialer, let forplejning og fri adgang til guidede meditationer.

 

Retreatet afholdes på Psykologcenteret Trekanten Vester Voldgade 111. 3.th 1361 København K.

 

Der vil være måtter, meditationspuder og meditationsskamler som du kan låne hvis du ønsker det. Du er også velkommen til at medbringe dine egne ting.  

 

Datoer og Tidspunkter:

Weekend retreatet afholdes den 10.-11.4 2021. Vi mødes lørdag fra 9.00 til 16.30 og søndag fra 9.30 til 15.30.

Tilmelding til:

Per Henriksen på ph@trekanten.dk

Mobil: 23 95 88 91.

 

Tilmeldingsfriste den 1.3.21. Efter denne dato er tilmeldingen bindende.

 


Awakening Joy and Compassion workshop i Aarhus

- Workshop er overteget
Undervisere: Dorte Olivarius Koustrup og Anne Marie Beck

Awakening Joy er et internationalt ankendte kursus udviklet af James Baraz, og er designet til at vække glæde gennem forskellige temaer, meditationer og øvelser, der træner sindet mod mere trivsel og giver dybere indsigt. 

I løbet af denne her workshop vil du komme til at stifte bekendskab med nogle af de ti områder, som kan øge din generelle velvære i livet.

Workshoppen afholdes ved Specular, Trøjborgvej 2 D, 8200 Aarhus N.
 

Pris for deltagelse i workshop 1000,00 kr.


Tilmeldig til Anne Marie på beck@lifeinmotion.dk eller Dorte dorte@mindthebusymind.dk
 

Klik her For mere information

© 2019 Life in Motion. Tel. (+45) 28 70 76 47 - beck@lifeinmotion.dk 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook