Individuel mindfulness og meditation i Aarhus

Søger du fordybelse og udvikling? Længes du efter indre ro, overblik og selvomsorg? Så er individuelt mindfulness forløb måske noget for dig.
 

Et individuelt mindfulness forløb eller samtale tager udgangspunkt i din hverdag og i dine behov.


Vi vil arbejde med specifikke øvelser som tager udgangspunkt i nærvær, selvmedfølelse, opmærksomhed, åndedrættet og kroppen, og der vil indgå relevant refleksion og teori baseret på Mindful Self-Compassion og Mindfulness Baseret Stress Reduktion.

Du vil i forbindelse med hver session få tilsendt guidede meditationer og relevante hjemmeopgaver til at støtte din proces i hvordan du nærmer dig en mindful holdning til dig selv, hverdagen og livet.

Priser:

Individuel mindfulness session a 90 min        1000,00 kr.
Online samtale a 60 min                                      800,00 kr.

Studerende, ledige og sygemeldte                   675,00  kr.

Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du ønsker at vide mere om et individuelt mindfulness forløb.

Her kan du læse hvad andre har fået ud af et individuelt forløb-


'Anne Marie Becks take på livet er ret positivt. Hun er rolig, varm, favner bredt og kan også grine, -  det gør dig tryg og nysgerrig på mindfulness og self-compassion som kursist.

Jeg har nydt fordybelsen i de forskellige øvelser og vejledningen undervejs. Det er en virkelig god gave at give sig selv, og man får guidede meditationer med til eftertiden, som er båret af Anne Maries dejlige stemme og gode stil.
Mit forløb foregik som individuelle sessioner baseret på mindfulness og mindful self-compassion."

Katrine Liisberg
Forretningsudvikling, rekuttering og HR-partner

'Da Danmark lukkede ned i marts 2020, havde jeg et 4-ugers mindful self-compassion individuelt forløb med Anne Marie. Det var en fantastisk gave, fyldt med indsigt i mindfulness og masser af praktisk øvelse under kyndig vejledning. Anne Marie tager dig trygt med på en lærerig rejse, som gav mig et stærkt fundament og værktøjer at arbejde videre på. Jeg kan kun varmt anbefale Anne Marie, hvis du er nysgerrig og vil investere i dig selv!'.
Robert Svensson

Solutions Manager, Architectual Lighting at Harman Professional