Individuel mindfulness og meditationsforløb i Aarhus

Alle samtaler afholdes p.t. via telefon, online eller som gåture i det fri.

På grund af coronavirus og de danske myndigheders anbefalinger vil alle samtaler fra den 12. marts og indtil videre blive afholdt online på Zoom eller ude i det fri.

 

Er du stresset eller presset? Længes du efter indre ro og selvomsorg? 
Et individuelt mindfulness forløb tager udgangspunkt i din hverdag og i dine behov og tilrettelægges derefter.
Vi vil arbejde med specifikke øvelser som tager udgangspunkt i nærvær, selvmedfølelse, opmærksomhed, åndedrættet og kroppen, og der vil indgå relevant refleksion og teori baseret på Mindful Self-Compassion og MBCT og MBSR.

Du vil i forbindelse med hver session få tilsendt guidede meditationer og relevante hjemmeopgaver til at støtte din proces i hvordan du nærmer dig en mindful holdning til dig selv, hverdagen og livet.

 

Et forløb eller sessioner kan også henvender til dig der gerne vil have sparring eller mentoring på din mindfulness praksis.

Priser;

Individuel mindfulness session a 90 min         Kr. 1000,00
Online samtale                                                      Kr. 800,00

Studerende, ledige og sygemeldte                     Kr. 675,00    

Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du ønsker at vide mere om et indviduelt mindfulness forløb.


'Anne Marie Becks take på livet er ret positivt. Hun er rolig, varm, favner bredt og kan også grine, -  det gør dig tryg og nysgerrig på mindfulness og self-compassion som kursist.

Jeg har nydt fordybelsen i de forskellige øvelser og vejledningen undervejs. Det er en virkelig god gave at give sig selv, og man får guidede meditationer med til eftertiden, som er båret af Anne Maries dejlige stemme og gode stil.
Mit forløb foregik som individuelle sessioner baseret på mindfulness og mindful self-compassion'.


Katrine Liisberg, Forretningsudvikling, rekuttering og HR-partner

'Da Danmark lukkede ned i marts 2020, havde jeg et 4-ugers mindful self-compassion individuelt forløb med Anne Marie. Det var en fantastisk gave, fyldt med indsigt i mindfulness og masser af praktisk øvelse under kyndig vejledning. Anne Marie tager dig trygt med på en lærerig rejse, som gav mig et stærkt fundament og værktøjer at arbejde videre på. Jeg kan kun varmt anbefale Anne Marie, hvis du er nysgerrig og vil investere i dig selv!'.

Robert Svensson
Solutions Manager, Architectual Lighting at Harman Professional

 

© 2019 Life in Motion. Tel. (+45) 28 70 76 47 - beck@lifeinmotion.dk 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook