Individuel mindfulness og meditation i Aarhus

Søger du fordybelse og udvikling? Længes du efter indre ro, overblik og selvomsorg? Så er individuelt mindfulness forløb måske noget for dig.
 

Et individuelt mindfulness forløb eller samtale tager udgangspunkt i din hverdag og i dine behov.


Vi vil arbejde med specifikke øvelser som tager udgangspunkt i nærvær, selvmedfølelse, opmærksomhed, åndedrættet og kroppen, og der vil indgå relevant refleksion og teori baseret på Mindful Self-Compassion og Mindfulness Baseret Stress Reduktion.

Du vil i forbindelse med hver session få tilsendt guidede meditationer og relevante hjemmeopgaver til at støtte din proces i hvordan du nærmer dig en mindful holdning til dig selv, hverdagen og livet.

På grund af coronavirus og de danske myndigheders anbefalinger vil alle samtaler indtil videre blive afholdt online på Zoom eller ude i det fri.

 

Priser:

Individuel mindfulness session a 90 min        Kr. 1000,00
Online samtale a 60 min                                     Kr. 800,00

Studerende, ledige og sygemeldte                     Kr. 675,00    

Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du ønsker at vide mere om et indviduelt mindfulness forløb.

Her kan du læse hvad andre har fået ud af et individuelt forløb-


'Anne Marie Becks take på livet er ret positivt. Hun er rolig, varm, favner bredt og kan også grine, -  det gør dig tryg og nysgerrig på mindfulness og self-compassion som kursist.

Jeg har nydt fordybelsen i de forskellige øvelser og vejledningen undervejs. Det er en virkelig god gave at give sig selv, og man får guidede meditationer med til eftertiden, som er båret af Anne Maries dejlige stemme og gode stil.
Mit forløb foregik som individuelle sessioner baseret på mindfulness og mindful self-compassion'.


Katrine Liisberg
Forretningsudvikling, rekuttering og HR-partner

'Da Danmark lukkede ned i marts 2020, havde jeg et 4-ugers mindful self-compassion individuelt forløb med Anne Marie. Det var en fantastisk gave, fyldt med indsigt i mindfulness og masser af praktisk øvelse under kyndig vejledning. Anne Marie tager dig trygt med på en lærerig rejse, som gav mig et stærkt fundament og værktøjer at arbejde videre på. Jeg kan kun varmt anbefale Anne Marie, hvis du er nysgerrig og vil investere i dig selv!'.

Robert Svensson
Solutions Manager, Architectual Lighting at Harman Professional