Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer

Ro & Ord - Meditation og poesi på Dokk1


Efter flere sæsoner med Ro & Ord på DOKK1 har jeg valgt at stoppe. Stor tak til Astrid, Sara og Daniel for de mange dejlige digte og poesi, og tak til de mange som har været med til at meditere.

 

Start ugen med Ro & Ord, når mindfulness-instruktør Anne Marie Beck guider dig gennem en halv times meditation, som sluttes af med dagens digt to-go.

Det er gratis at deltage og kræver ikke forudgående tilmelding. Alle, der har lyst til at meditere, er velkomne - det kræver ingen forudsætninger at være med.


Tidspunkt: Klokken 9.00 - 9.30

Sted: DOKK1 - Lille sal

 

Ro & Ord på DOKK1
”Vi er meget glade for samarbejdet med Life in Motion ved Anne Marie Beck, der gennem flere sæsoner har været drivkraften bag vores ugentlige arrangement Ro & Ord. Til Ro & Ord møder deltagerne dagens digt kombineret med en mindfulness-session, der instrueres kyndigt, kærligt og kompetent af Anne Marie. Hver uge oplever vi glade deltagere, unge som ældre, der går afslappede herfra og ofte kommer igen. Ro & Ord er et gratis tilbud til bibliotekets brugere."

- Sara Bindeballe / Biblioteksformidler på Dokk1

 

 

 


 
Life in Motion -(+45) 28 70 76 47 - beck@lifeinmotion.dk - Mejlgade 28, Aarhus C