8-ugers online mindful self-compassion kursus.

Start i januar 2023

Dette 8-ugers mindful self-compassion (MSC) kursus i det empirisk program er udviklet af Kristin Neff og Christ Germer og designet til at øge evnen til at møde dig selv omsorgsfuldt i udfordrende situationer samt styrke din modstandskraft og robusthed. 
 

Forskning viser, at mindful self-compassion er stærkt forbundet med følelsesmæssigt velvære, mindre angst, depression og stress. Så hvis du gerne vil lære at være mindre hård og kritisk mod dig selv, få et andet forhold til dine negative tanker, opnå øget robusthed samt mindre stress, er dette kursus måske noget for dig.

På dette kursus lærer du:
 

  • Hvordan man håndterer stress – både privat og på arbejdspladsen.

  • At fremme følelsesmæssig trivsel og robusthed.

  • Dig selv og din egen krop at kende, så du bedre kan forebygge stress i hverdagen.

  • At have en velfungerende og sund relation til dig selv og andre.

  • At styrke din evne til at håndtere svære situationer i hverdagen.

Kurset udbydes af Anne Marie Beck, der er en erfaren underviser og uddannet MSC-instruktør hos psykologerne Kristin Neff og Christopher Germer, som har udviklet dette MSC 8-ugers program.

Målgruppe: 

Kurset er for alle uanset erfaring


Kurset består af 20  timer fordelt på 8 sessioner á 2,5 time.

Datoer:

Dato på vej.

Alle dage fra kl. 10.00 - 12.30.
 

 

Hvordan:

Undervisningen foregår via platformen zoom. Du modtager et link til kurset inden opstart
 

Pris:

​2900,00 kr.
Prisen inkluderer lydfiler og undervisningsmateriale. Det er muligt at dele beløbet op i to rater.
 

​Er du i tvivl om, hvorvidt et 8-ugers mindful self-compassion kursus er det rette for dig, så send en mail til Anne Marie beck@lifeinmotion.dk

Du kan læse mere om MSC-forløbet her

Her kan du læse en anmeldelse fra en tidligere kursist:

'Selvomsorg – det er noget, man kan gå til. Hos Anne Marie Beck fra lifeinmotion.dk. På godt dansk hedder det mindful self-compassion. Otte tirsdage har jeg … nå nej, ikke gået til, men åbnet min computer og sammen med 13 selvomsorg-søgende medkursister blevet undervist af Anne Marie. På Zoom selvfølgelig. Og med en forventning om, at udbyttet nok ikke blev helt så godt, som havde Anne Marie haft mulighed for at samle os i en fysisk virkelighed.

I går aftes var sidste aften. Og flere - mig selv inklusive - fremhævede forundret, at onlineformatet havde vist sig at være en klar fordel. Dels kunne vi deltage fra egen magelige uldsofa og derved slippe for transport, vestenvind og mundbindsudklædning. Dels inviterer skærmen til mindre optagethed af medkursister og dermed mere opmærksomhed mod eget blomsterbed (og tjørnekrat). Fik jeg nævnt at Anne Marie er inspirerende – en åndelig pegepind af format. Plirende, lethjertet og på en gang nærværende og velafgrænset. Hun er erfaren som få. Med fra starten i Mindfulness Baseret Stress Reduktions bølgen umiddelbart efter årtusindskiftet og et CV så langt og grundigt som en fuld bodyskan.'

-
Susanne Dencher,
Journalist og forfatter