top of page

Kursisterne siger om Mindful Self-Compassion kurserne og Mindfulness Baseret Stress Reduktion 8-ugers kurser:

Referencer-bro.png

"I første omgang var jeg meget skeptisk omkring MSC. Jeg syntes, at self-compassion lød som noget navlepilleri og lidt for ”hippiet” til mig; men efter en snak med Anne Marie, besluttede jeg at give det en chance – hvilket jeg hurtigt blev rigtig glad for. MSC er meget lettilgængeligt i den forstand, at man allerede i første lektion får meget konkrete redskaber til selvberoligelse.  Redskaber som hurtigt og let kan bruges lige her og nu, når man i hverdagen oplever stress, angst eller andre svære følelser.

At skulle tale sammen i små grupper og efterfølgende i plenum om ens oplevelser undervejs i programmet virkede meget afskrækkende på mig. Jeg frygtede igen navlepilleri og at skulle blotte mig selv overfor fremmede. Men programmets opbygning og Anne Maries fænomenale måde at være åben og rummelig overfor den enkelte, men samtidig meget tydelig omkring, at det er oplevelsen i meditationerne og ikke historierne bag, der er pointen, skabte et inspirerende og trygt rum. Dette gav mulighed for at fordybe sig i dagens emne og reflektere over, hvordan det påvirker en, samt hvordan det kan bruges konstruktivt for den enkelte efterfølgende.

For mig var det vigtigt, at der var et vist videnskabeligt belæg for programmets indhold. Personligt oplevede jeg, at der var en god balance mellem selvoplevelse og baggrundsviden om, hvorfor vi tænker og reagerer, som vi gør – og hvorfor der faktisk er godt ræsonnement (helt ned på hjerne-kemisk niveau) i at bruge de redskaber, som programmet tilbyder. Der er ingen tvivl om, at MSC er en tankegang og et redskab, som har givet mig et skub mod en hverdag med mere selvbevidsthed og en langt større rummelighed overfor mig selv og mit følelsesliv. Begge dele noget som giver mig mere ro, og som jeg vil tage med mig videre i livet."

Tidligere kursis på MSC 8-ugers forløb og mor til to små børn.

 

"Jeg kan virkelig anbefale Life in Motions kursus, 'Mindful Self-Compassion', som jeg selv har deltaget i med stort udbytte. Det giver så god mening at koble Self-Compassion-aspektet på Mindfulness-praksis overordnet set.

 

Kurset giver dig redskaberne til at opnå en dybere "mindful" selvindsigt, som er grundliggende for hele ens måde at være-i-verden. Self-Compassion er ikke det mindste navlepillende, som nogle måske fejlagtigt tror, men derimod en vej at nå erkendelse af, hvad der udfordrer og former éns væren, og ud fra dette give sig selv forbedrede betingelser for at kunne være og vokse som menneske, være tro og venlig mod sig selv - og dermed også være tilstede ”med og for andre”. 

 

- Anne Trollehave. 

Tidligere kursist på MSC 8-ugers kursus

 

"Mindful Self-Compassion kurset har givet mig mulighed for at ankomme i mig selv, uanset hvilket kaos der står omkring mig.

At meditere og at finde ind til ”min egen bedste ven”, nemlig mig selv. At jeg kan tale positivt til mig selv og ikke altid søge andres anerkendelse.


Her efter kurset har jeg det markant anderledes. Jeg oplever i det daglige at blive optaget af ting, som jeg ikke så i mit liv omkring mig tidligere. Fordi jeg havde besluttet mig for, hvordan mit liv så ud og hvem jeg var. Ved kurset har jeg opdaget dejlige sider af

mig selv, som jeg ikke har mødt i mange år. På den måde har det været livsforandrende. Mange af sætningerne fra meditationerne går gennem mit hoved hver dag. Dét rykker."

- Linda

Tidligere kursist på MSC 8-ugers kursus

 

"Jeg havde den fornøjelse at følge et mindfulness-forløb med Anne Marie. Hun er kompetent og professionel, og forstår at gøre det praksis- og jordnært. Hendes fokus på at det handler om at opbygge en ny praksis og at det kræver øvelse, er helt centralt, og derfor bliver forløbet hos hende direkte brugbart. Det har bestemt haft en effekt hos mig, og mine jeg giver mine bedste anbefalinger."

  

- Anders Vaerge
‎Entrepreneur and Business Consultant

Tidligere kursist på MBSR 8-ugers kursus 

 

"Jeg valgte at tage et 8 ugers MBSR kursus hos Anne Marie Beck, som en del af min 'genoptræning' efter en periode med stressrelateret sygmelding.

​Jeg satte enormt stor pris på den struktur og videnskabelighed der ligger bag kurset. Det var også en meget god oplevelse at dele erfaringer og udfordringer med de andre deltagere, og følge hinandens forløb. Det var en meget åben og varm stemning i gruppen hvilket gav en god tryghed. Jeg bruger nu efter kurset mange af det værktøj, øvelser og meditationer som Anne Marie introducerede os til, og kan mærke at det er en tilgang jeg bærer med mig resten af livet.

​Jeg kan varmt anbefale kurset, og også gerne inden stressen fører til en sygmelding!"

- Jakob, Arkitekt

Tidligere kursist på MBSR 8-ugers kursus 

 

bottom of page