Efterårsforløb: 6-ugers online kursus baseret på Mindful Self-Compassion og Awakening Joy.

Nye datoer på vej.

Dette 6-ugers kursus baseret på Mindful Self-Compassion tager udgangspunkt i det empirisk understøttede 8-ugers MSC-program designet til at øge evnen til at møde dig selv omsorgsfuldt i udfordrende situationer samt styrke din modstandsdygtighed og robusthed. Kurset udbydes i samarbejde med Dorte O. Koustrup, Mind the Busy Mind.

 

For at finde glæde, ro og velvære i livet er det vigtigt, at vi både lærer at møde os selv omsorgsfuldt, når vi står i en udfordrende situation samt lærer at opdage og tage glæden ind.  Det er sådan, at positive og behagelige oplevelser ikke automatisk registreres i hjernen. De skal trænes. Hvorimod negative oplevelser og kritiske tanker let sætter sig fast og registreres i hjernen. Vi har således fokus på at bygge nye neurale netværk af velvære i hjernen - både ved hjælp af at mødes os selv venligt og ved at træne glæde og taknemmelighed

Forskning viser, at Mindful Self-Compassion er stærkt forbundet med følelsesmæssigt velvære, mindre angst, depression og stress.

Så hvis du gerne vil lære at være mindre hård mod dig selv, få et andet forhold til dine negative tanker, opnå øget robusthed samt mindre stress, er dette kursus måske noget for dig.

Målgruppe: 

Kurset er for alle uanset erfaring


Kurset består af 13 timer fordelt på 6 sessioner á 2 timer pr. gang (første og sidste gang 2,5 timer)  

Datoer:

Nye datoer på vej

 

Hvordan:

Undervisningen foregår via platformen zoom. Du modtager et link til kurset inden opstart
 

Pris:

​2500,00 kr
Prisen inkluderer lydfiler og undervisningsmateriale. Det er muligt at dele beløbet op i to rater.
 

​Er du i tvivl om, hvorvidt et 6-ugers Mindful Self-Compassion kursus er det rette for dig, så send en mail til Anne Marie (beck@lifeinmotion.dk)  eller Dorte (dorte@mindthebusymind.dk). Alternativt kan du læse, hvad andre har fået ud af et forløb med Anne Marie her eller Dorte her

Du kan læse mere om MSC-forløbet her

© 2019 Life in Motion. Tel. (+45) 28 70 76 47 - beck@lifeinmotion.dk 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook