Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer

 

Et halvdags stilhedsretreat med mindfullness og self-compassion lørdag d. 10.3.2018

At tilbringe en halv dag i stilhed med guidede meditationer giver mulighed for at komme hjem til kroppen, at give dig selv indre næring og at lade stilheden finde plads i både krop og sind.

Retreatet er en invitation ind i at undersøge, hvordan det er at fylde dit sind og krop fuldt ud med opmærksomhed og medfølelse. Det gør vi ved at se, opleve og observere hvad er opstår i os, og give og respondere med kærlig og venlig omsorg.  Forbindelsen mellem krop og sind kan medvirker til at vi bedst træffer beslutninger, som bidrager til større balance mellem vores indre og ydre liv.

Meditationerne vil vare 20-30 minutter. Vi vil bl.a. praktisere de tre kernemeditationer i MSC programmet – kærligt åndedræt, kærlig-venlighed til os selv, og at give og modtage medfølelse.

Retreatet henvender sig til tidligere MSC-kursister og andre med indgående erfaring med mindfulness og meditation.

Dato:
10/3 2018 kl. 9.00 – 13.00

Adresse:
Ryesgade 3,3. Aarhus C

Pris: 400,00 inklusiv kaffe, te og snack

Tilmelding:
Ved Anne Marie Beck, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
tlf. 28 707 647


 
Life in Motion -(+45) 28 70 76 47 - beck@lifeinmotion.dk - Mejlgade 28, Aarhus C