Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer

 

Et 1-dags stilhedsretreat med yoga og mindfulnessmeditation søndag d. 19.11.2017

Hvor ofte giver du dig tid alene i stilhed? Tid til at vende blikket indad og mærke efter, hvordan du egentlig har det. Hverdagens travlhed med mange gøremål, der gentager sig selv; opmærksomheden, der trækkes i mange retninger og de mange stimuli, vi omgiver os med, kan bidrage til en opmærksomhed, der oftere er udadvendt og orienteret på præstation og resultat.  

At tilbringe en hel dag i stilhed med guidede meditationer og yoga giver mulighed for at komme hjem til kroppen, at give dig selv indre næring og at lade stilheden finde plads i både krop og sind. Det er fra denne stilhed og forbindelsen mellem krop og sind, at vi bedst træffer beslutninger, som bidrager til større balance mellem vores indre og ydre liv. 

Dagen veksler mellem meditationer, både siddende, gående og liggende, samt yoga- og åndedrætsøvelser designet til at løsne spændinger og stress lagret i kroppen. På denne måde åbner vi op for muligheden for at se tingene, som de er, og tilladelse til at lytte indgående og med hjertet.

Dagen foregår i stilhed med guidening og er åben for alle, der har brug for en dag i mindful stilhed.

Kom som du er, kom alene, kom med en ven/inde – kom og find ind til stilhedens nærvær.

Det er ikke nødvendigt at kende til mindfulness eller yoga for at kunne deltage på dette kursus. Alle kan deltage.

 

Dagen udbydes i samarbejde med yogalærer og fysioterapeut Mai Nichol 

Dato: 19.11.2017 Klokken 9.30 - 16.30
 

Pris : 800,00 kr. inkl. kaffe, te, frugt og snack. Medbring din egen egen frokost. Studerende og arbejdsledige 550 kr.

Adresse: Tanja Sofies Yoga, Viborgvej 161 A, 8210 Aarhus V

Tilmelding ved Anne Marie Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf: 28707647, eller Mai Nichol, tlf: 22443349 


 
Life in Motion -(+45) 28 70 76 47 - beck@lifeinmotion.dk - Mejlgade 28, Aarhus C